Siirry pääsisältöön

Suklaa Nutella kakku YUM!!

YUM YUM Suklaata JA Nutellaa !!!! Suosittelen piilottamaan suklaan ennen itse tekoa hetkeä. Alunperin tarkoitukseen hankkimani suklaa katosi kummallisesti (nuolee huuliaan). Nutellaahan voisi vetää vaikka purkillisen kerralla, mutta malta mielesi kakun valmistumiseen asti. Tämä on suussasulavaa Trust me! :)



Ainekset:

3 kananmunaa
2 dl sokeria
2 1/2 dl vehnäjauhoja
1 1/2 tl leivinjauhetta
100 g voita
1 1/2 dl vettä
1 dl suklaata palasina
1/2 dl raastettua suklaata
1 rkl Nutella levitettä.

Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen
1. Vaahdota kananmunat ja sokeri.
2. Sekoita keskenään jauhot, leivinjauhe, raastettu suklaa ja lisää seos vaahtoon.
3. Sulata voi ja anna sen hieman jäähtyä ennen lisäämistä taikinaan.
4. Lisää nutella sekoittaen joukkoon.
5. Kiehauta vesi ja lisää vähitellen samalla sekoittaen taikinaan.
    Tarkkaile koostumusta ettei siitä tule liian vetistä.
6. Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka hyvin, niin taikina ei jää kiinni reunoihin.
7. Lisää pohjalle tasaisesti suklaapalat.
8. Kaada taikina vuokaan ja paista kakkua n. 30-50 min.
9. Tarkista kakun kypsyys esim. hammastikulla.

Vinkki! Jos haluat todella makean kakun lisää Nutellaa kakkuun.
   Suklaa voi olla mitä tahansa suklaata. Valkoinen suklaa tuo mm. erilaisen värin kakkuun :)













Kommentit

  1. Nimetön6/10/2015

    Aaaah, tätä on kokeiltava! Ainakin nimi jo enteilee suklaanautintoa! :)

    VastaaPoista
  2. Nimetön6/10/2015

    Nutella? Mielenkiintoista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu Nutellaa kannattaa tosiaan laittaa ihan vähän ensin ettei tulee ylimakeaksi. :)

      Poista
  3. Nimetön6/10/2015

    Tätä voisin kokeilla sen leivontavalkosuklaan kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valkosuklaa sopii vallan mainiosti siihen. Raastettuna makuu tulee vähitellen takinasta :)

      Poista
  4. Nimetön7/03/2015

    Kakku paranee vielä lisää kaapissa, ei siis tarvitse ahmia heti (vaikka vaikeaa sitä on välttää).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiva kuulla :) ehkä voisi tehdä kaksi kakkua niin ei haittaa jos toisen syö heti.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kanaburrito

Burritoja!!!!! YUM!!! Vaihtoehtoja löytyy pilvin pimein.
                              Tulisuuden voi hyvin päättää itse.


Ainekset

400 g kanansuikaleita
1 sipuli
2 valkosipulin kynsiä
1 tl Kurkumaa
1 tl mustapippuria
tacomaustetta jos haluat
4kpl tortilla levyjä (2 per henkilö)
1 prk tomaattimurskaa
1 pss herne maissi paprika sekoitusta

Kuumenna uuni 200 asteeseen.

1. Kuori, paloittele ja paista sipulit.
2. Lisää kananpalat ja mausteet sipuleiden sekaan.
3. Aseta tortillalevyt uunipellille vierekkäin.
4. Jaa kanaseos kaikille levyille yhteen reunaan.
5. Kaada kanan päälle herne, maissi, paprika sekoitusta.
6. Lisää vielä tomaattimurska ja kääri burritot rullalle.
7. Paista burritoja uunissa n.10 minuuttia kunnes pinta alkaa ruskistua.

Vinkki! Voit lisätä myös juustoraastetta burritojen päälle ennen uunin laittoa.




Lihapullat marinara kastikkeella

marinara kastike
1 prk tomaattimurskaa
2 valkosipulin kynttä
1 sipuli
4 kirsikkatomaattia
4 aurinkokuivattua tomaattia
oliiviöljyä
(lime mehua)
mausteet: mustapippuri, basilika, oregano, suola, salvia,rosmariini.

lihapullat
400 g jauhelihaa
2 kananmunaa
korppujauhoja
mustapippuria

1. Paista sipuli oliiviöljyssä, kunnes sipuli hieman ruskistuu.
2. Lisää valkosipulit ja sekoittele alhaisella lämmöllä.
2. Mausteita voi jo lisäillä tässä vaiheessa.
3. Leikkaa kaikki tomaatit ja lisää ne sipulien joukkoon.Anna kypsyä.

4. Lisää vasta n. 15 minuutin jälkeen tomattimurska ja sekoita ainekset hyvin keskenään.
5. On tärkeää antaa kastikkeen muhia rauhassa alhaisella lämmöllä.
    Mitä pidempään kastike kypsyy sen parempaa se on.
6. Mausteita ja öljyä voi lisäillä oman maun mukaan ja lime mehu ihan loppu vaiheessa, jos
    makutestin jälkeen tuntuu siltä.
7. Kun kastike on kypsymässä tee lihapullat.

8. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja tee niistä sopivan kokoisia lihapullia.
9. Asettele pullat leivinpape…

Kreikkalainen pasta

Palattuani Kreikasta Pilatesmatkaltani ruokakaappini ovat olleet pullollaan kreikkalaisvaikutteisia ruokia.
Tässä ohjeeni Oliivi feta pastaan.

Ainekset:
2-3 dl pastaa
1 pkt fetajuustoa 
oliiveja (kivettömät helpoimpia)
oliiviöljyä
1tl mustapippuria
1tl oreganoa
1tl timjamia
1tl rosmariinia
2 valkosipulin kynttä

1. Kiehauta pasta runsaassa vedessä.
2. Kaada vesi pois pasta kattilasta ja lisää oliiviöljy.
3. Paloittele fetajuusto ja halutessasi voit myös paloitella oliivit. Heitä kattilaan pastan kanssa.
4. Sekoita hyvin ja lisää kaikki mausteet ja valkosipuli pieninä paloina.
5. Anna maustua vielä muutama minuutti ilman lämpöä kannen alla.