YUM YUM Suklaata JA Nutellaa !!!! Suosittelen piilottamaan suklaan ennen itse tekoa hetkeä. Alunperin tarkoitukseen hankkimani suklaa katosi kummallisesti (nuolee huuliaan). Nutellaahan voisi vetää vaikka purkillisen kerralla, mutta malta mielesi kakun valmistumiseen asti. Tämä on suussasulavaa Trust me! :)
Ainekset:
3 kananmunaa
2 dl sokeria
2 1/2 dl vehnäjauhoja
1 1/2 tl leivinjauhetta
100 g voita
1 1/2 dl vettä
1 dl suklaata palasina
1/2 dl raastettua suklaata
1 rkl Nutella levitettä.
Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen
1. Vaahdota kananmunat ja sokeri.
2. Sekoita keskenään jauhot, leivinjauhe, raastettu suklaa ja lisää seos vaahtoon.
3. Sulata voi ja anna sen hieman jäähtyä ennen lisäämistä taikinaan.
4. Lisää nutella sekoittaen joukkoon.
5. Kiehauta vesi ja lisää vähitellen samalla sekoittaen taikinaan.
Tarkkaile koostumusta ettei siitä tule liian vetistä.
6. Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka hyvin, niin taikina ei jää kiinni reunoihin.
7. Lisää pohjalle tasaisesti suklaapalat.
8. Kaada taikina vuokaan ja paista kakkua n. 30-50 min.
9. Tarkista kakun kypsyys esim. hammastikulla.
Vinkki! Jos haluat todella makean kakun lisää Nutellaa kakkuun.
Suklaa voi olla mitä tahansa suklaata. Valkoinen suklaa tuo mm. erilaisen värin kakkuun :)
Aaaah, tätä on kokeiltava! Ainakin nimi jo enteilee suklaanautintoa! :)
VastaaPoistaTestiin ihmeessä samantien :)
PoistaNutella? Mielenkiintoista!
VastaaPoistaJuu Nutellaa kannattaa tosiaan laittaa ihan vähän ensin ettei tulee ylimakeaksi. :)
PoistaTätä voisin kokeilla sen leivontavalkosuklaan kanssa.
VastaaPoistaValkosuklaa sopii vallan mainiosti siihen. Raastettuna makuu tulee vähitellen takinasta :)
PoistaKakku paranee vielä lisää kaapissa, ei siis tarvitse ahmia heti (vaikka vaikeaa sitä on välttää).
VastaaPoistakiva kuulla :) ehkä voisi tehdä kaksi kakkua niin ei haittaa jos toisen syö heti.
Poista