Siirry pääsisältöön

Suklaa Nutella kakku YUM!!

YUM YUM Suklaata JA Nutellaa !!!! Suosittelen piilottamaan suklaan ennen itse tekoa hetkeä. Alunperin tarkoitukseen hankkimani suklaa katosi kummallisesti (nuolee huuliaan). Nutellaahan voisi vetää vaikka purkillisen kerralla, mutta malta mielesi kakun valmistumiseen asti. Tämä on suussasulavaa Trust me! :)



Ainekset:

3 kananmunaa
2 dl sokeria
2 1/2 dl vehnäjauhoja
1 1/2 tl leivinjauhetta
100 g voita
1 1/2 dl vettä
1 dl suklaata palasina
1/2 dl raastettua suklaata
1 rkl Nutella levitettä.

Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen
1. Vaahdota kananmunat ja sokeri.
2. Sekoita keskenään jauhot, leivinjauhe, raastettu suklaa ja lisää seos vaahtoon.
3. Sulata voi ja anna sen hieman jäähtyä ennen lisäämistä taikinaan.
4. Lisää nutella sekoittaen joukkoon.
5. Kiehauta vesi ja lisää vähitellen samalla sekoittaen taikinaan.
    Tarkkaile koostumusta ettei siitä tule liian vetistä.
6. Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka hyvin, niin taikina ei jää kiinni reunoihin.
7. Lisää pohjalle tasaisesti suklaapalat.
8. Kaada taikina vuokaan ja paista kakkua n. 30-50 min.
9. Tarkista kakun kypsyys esim. hammastikulla.

Vinkki! Jos haluat todella makean kakun lisää Nutellaa kakkuun.
   Suklaa voi olla mitä tahansa suklaata. Valkoinen suklaa tuo mm. erilaisen värin kakkuun :)













Kommentit

  1. Anonyymi6/10/2015

    Aaaah, tätä on kokeiltava! Ainakin nimi jo enteilee suklaanautintoa! :)

    VastaaPoista
  2. Anonyymi6/10/2015

    Nutella? Mielenkiintoista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu Nutellaa kannattaa tosiaan laittaa ihan vähän ensin ettei tulee ylimakeaksi. :)

      Poista
  3. Anonyymi6/10/2015

    Tätä voisin kokeilla sen leivontavalkosuklaan kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valkosuklaa sopii vallan mainiosti siihen. Raastettuna makuu tulee vähitellen takinasta :)

      Poista
  4. Anonyymi7/03/2015

    Kakku paranee vielä lisää kaapissa, ei siis tarvitse ahmia heti (vaikka vaikeaa sitä on välttää).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiva kuulla :) ehkä voisi tehdä kaksi kakkua niin ei haittaa jos toisen syö heti.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Sweet Chili lihapullat

Ainekset:  400g jauhelihaa 2 valkosipulikynttä 1 kpl sipulia n. 2 dl sweet chilikastiketta 2 kananmunaa n. 2 dl korppujauhoja 1. Leikkaa sipuli ja valkosipuli mahdollisimman pieniksi paloiksi.     Vinkki! Huuhtele käyttämäsi veitsi kuumassa vedessä, niin silmiä ei kirvele. 2.Sekoita kaikki ainekset keskenään kulhoissa.HUOM! Lisää niitä vähitellen niin osaat laittaa hyvän määrän 3. Kuumenna uuni 200-225 asteeseen 4. Pyörittele seoksesta pieniä pullia ja aseta ne leivinpaperille pellille. 5. Paista uunissa n.15 min ensin kääntele pullia hieman ja paista vielä  n.15 minuuttia kunnes ovat kullanruskeita. Lisukkeena kuvassa on peruna herkkusienipaistos. Ainekset: 1/2 tl suolaa 1/2 tl mustapippuria Yksi peruna (jos teet yhdelle hengelle ) 2 dl herkkusieniä Siinä hyvin yksinkertainen ohje: 1. Kuori ja leikkaa perunat viipaleiksi. 2. Avaa herkkusienipurkki ja kaada neste pois. lado ainekset päällekkäin uunivuokaan joka on oliviöljyllä ja korppuj...

Kreikkalainen pasta

Palattuani Kreikasta Pilatesmatkaltani ruokakaappini ovat olleet pullollaan kreikkalaisvaikutteisia ruokia. Tässä ohjeeni Oliivi feta pastaan. Ainekset: 2-3 dl pastaa 1 pkt fetajuustoa  oliiveja (kivettömät helpoimpia) oliiviöljyä 1tl mustapippuria 1tl oreganoa 1tl timjamia 1tl rosmariinia 2 valkosipulin kynttä 1. Kiehauta pasta runsaassa vedessä. 2. Kaada vesi pois pasta kattilasta ja lisää oliiviöljy. 3. Paloittele fetajuusto ja halutessasi voit myös paloitella oliivit. Heitä kattilaan pastan kanssa. 4. Sekoita hyvin ja lisää kaikki mausteet ja valkosipuli pieninä paloina. 5. Anna maustua vielä muutama minuutti ilman lämpöä kannen alla.

Lihapullat marinara kastikkeella

marinara kastike 1 prk tomaattimurskaa 2 valkosipulin kynttä 1 sipuli 4 kirsikkatomaattia 4 aurinkokuivattua tomaattia oliiviöljyä (lime mehua) mausteet: mustapippuri, basilika, oregano, suola, salvia,rosmariini. lihapullat 400 g jauhelihaa 2 kananmunaa korppujauhoja mustapippuria 1. Paista sipuli oliiviöljyssä, kunnes sipuli hieman ruskistuu. 2. Lisää valkosipulit ja sekoittele alhaisella lämmöllä. 2. Mausteita voi jo lisäillä tässä vaiheessa. 3. Leikkaa kaikki tomaatit ja lisää ne sipulien joukkoon.Anna kypsyä. 4. Lisää vasta n. 15 minuutin jälkeen tomattimurska ja sekoita ainekset hyvin keskenään. 5. On tärkeää antaa kastikkeen muhia rauhassa alhaisella lämmöllä.     Mitä pidempään kastike kypsyy sen parempaa se on. 6. Mausteita ja öljyä voi lisäillä oman maun mukaan ja lime mehu ihan loppu vaiheessa, jos     makutestin jälkeen tuntuu siltä. 7. Kun kastike on kypsymässä tee lihapullat. 8. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja tee...