Säätiedoitus: tänään sataa , huomenna sataa, ylihuomenna sataa, heinäkuussa ja elokuussa siis taitaa sataa. Tummat sadepilvet ovat saapuneet Suomeen ja loppua ei ainakaan vielä tuolle ilmiölle ole luvattu.
Mitä sadepäivänä voi tehdä? Ihan kaikenlaisia herkkuruokia kera jälkiruokien. Äitini on ollut nyt maistajana ja ruokani ovat päässeet tähän mennessä makutesteistä läpi. :)
Löysinkin Stockmannilta Pasta Toscana- nimistä italialaista pastaa, joka löysi tiensä kotikattilaani porisemaan.
Ainekset kermaiseen pastaan
2 kananrinta palaa
2 dl pastaa
1 kpl sipuli
3 valkosipulin kynttä
1 pala inkivääriä (oman maun mukaan)
2dl juustokermaa
4 kpl porkkanaa
mustapippuria
suolaa
(kaksi kattilaa ja paistinpannu)
1. Laita pastavesi kiehumaan isoon kattilaan.
2. Kuori ja paloittele sipuli, inkivääri ja valkosipulit.
3. Keitä porkkanoita toisessa kattilassa vain muutama minuutti, jotta jäävät rapeiksi.
4. Kuullota muita vihanneksia paistinpannulla ja lisää vähitellen paloiksi leikattuja kananpaloja joukkoon.
5. Kun kana on kypsynyt lisää joukkoon mausteet ja juustokerma.
6. Kun pasta on kypsää kaada vesi kattilasta ja lisää porkkanat, ja kanaseoskastike pastan joukkoon.
7. Sekoita hyvin.
Vinkki! Voit käyttää myös muita maustettuja kermoja, jos haluat.
Pastan kanssa voit laittaa vaikka yksinkertaisen salaatin, kuten kurkkua, tomaattia ja salaattia sekaisin.
Mitä sadepäivänä voi tehdä? Ihan kaikenlaisia herkkuruokia kera jälkiruokien. Äitini on ollut nyt maistajana ja ruokani ovat päässeet tähän mennessä makutesteistä läpi. :)
Löysinkin Stockmannilta Pasta Toscana- nimistä italialaista pastaa, joka löysi tiensä kotikattilaani porisemaan.
Ainekset kermaiseen pastaan
2 kananrinta palaa
2 dl pastaa
1 kpl sipuli
3 valkosipulin kynttä
1 pala inkivääriä (oman maun mukaan)
2dl juustokermaa
4 kpl porkkanaa
mustapippuria
suolaa
(kaksi kattilaa ja paistinpannu)
1. Laita pastavesi kiehumaan isoon kattilaan.
2. Kuori ja paloittele sipuli, inkivääri ja valkosipulit.
3. Keitä porkkanoita toisessa kattilassa vain muutama minuutti, jotta jäävät rapeiksi.
4. Kuullota muita vihanneksia paistinpannulla ja lisää vähitellen paloiksi leikattuja kananpaloja joukkoon.
5. Kun kana on kypsynyt lisää joukkoon mausteet ja juustokerma.
6. Kun pasta on kypsää kaada vesi kattilasta ja lisää porkkanat, ja kanaseoskastike pastan joukkoon.
7. Sekoita hyvin.
Vinkki! Voit käyttää myös muita maustettuja kermoja, jos haluat.
Pastan kanssa voit laittaa vaikka yksinkertaisen salaatin, kuten kurkkua, tomaattia ja salaattia sekaisin.
Tuon muotoinen pasta (dischi) tuntui tässä todella herkulliselta!
VastaaPoista:)
Poista