Syksy, ei kai vielä sentään iiiih!Onneksi voi kokkailla vaikka kynttilänvalossa :)
Keittokirjojen määrä vain kasvaa kasvamistaan ja aina löytyy resepti johon haluan laittaa oman pikku säväyksen.
Nyt vuorossa amerikkalainen kypsistä banaaneista tehty leipä. joka on melkeimpä jälkiruoka.
Keittokirjojen määrä vain kasvaa kasvamistaan ja aina löytyy resepti johon haluan laittaa oman pikku säväyksen.
Nyt vuorossa amerikkalainen kypsistä banaaneista tehty leipä. joka on melkeimpä jälkiruoka.
Pienen henkilökohtaisen lisäyksen tein taikinaan: sokerin sijasta hunajaa taikinaan.
Ainekset :
3 kypsää banaania
2 rkl maitoa
3 kananmunaa
5 dl vehnäjauhoja
1 rkl juoksevaa hunajaa
1 tl suolaa
1 tl ruokasoodaa
voita vuoan voiteluun.
Kuumenna uuni 175 asteeseen.
1. Survo banaanit soseeksi. Kypsien banaanien kanssa sujuu nopeasti.
2. Lisää joukkoon kananmunat ja maito.
3. Sekoita toisessa kulhossa kuivat aineet keskenään : vehnäjauhot, sooda ja suola.
4. Lisää banaaniseokseen hunaja ja vähitellen jauhoseos.
5. Kaada taikina vuokaan ja kypsennä uunissa n. 60 minuuttia.
Tarkkaile kypsyyttä esim hammastikulla.
Kommentit
Lähetä kommentti