Pizzaperjantai on täällä!!!
Syksy on saapunut Suomeen ja melkein tekee mieli käpertyä torkkupeiton alle ja vain lojua. Lojumisen kruunaa kyllä hyvä ruoka.
Pizzaa voi valmistaa lukemattomilla tavoilla ja ystäväni Harri loihti super herkun, pellillisen jauhelihapizzaa.. Olisin syönyt koko pizzan ellei maha olisi sanonut "kiitos nyt riittää ":)
Kiitos ystäväni, että sain jakaa reseptisi kaikille.
kuvituskuva
Ainekset:
Valmistus:
1. Pilko keltasipuli ja valkosipuli. Kuullota tilkassa öljyä.
Syksy on saapunut Suomeen ja melkein tekee mieli käpertyä torkkupeiton alle ja vain lojua. Lojumisen kruunaa kyllä hyvä ruoka.
Pizzaa voi valmistaa lukemattomilla tavoilla ja ystäväni Harri loihti super herkun, pellillisen jauhelihapizzaa.. Olisin syönyt koko pizzan ellei maha olisi sanonut "kiitos nyt riittää ":)
Kiitos ystäväni, että sain jakaa reseptisi kaikille.
kuvituskuva
Ainekset:
- Pirkka pizzapohja ainekset
- naudan jauheliha 600 g
- 1 keltasipuli
- ½ valkosipuli (yksikyntinen)
- 1 prk ruokakermaa
- 4 rkl vehnäjauhoja
- 1 rkl curry
- 1 rkl mustapippuri
- 1 rkl aromisuola
- 1 rkl tacomauste
- ½ purkki pirkka salsakastike (medium)
- ketsuppia
- pirkka emmental-mozzarella juustoraaste 500g
- 3 tomaattia
- 1 prk ananaspala
- ½ punainen paprika
- 1 punasipuli
- pizzamauste
- tabasco (perus tai kuumempaa)
Valmistus:
1. Pilko keltasipuli ja valkosipuli. Kuullota tilkassa öljyä.
2. Lisää jauheliha ja ruskista, mausta.
3. Lisää vehnäjauhot ja paista hetki ennen kuin lisäät kerman.
4. Valmista pohja pakkauksen ohjeen mukaan uunipellin kokoiseksi.
5. Levitä pohjalle salsakastiketta ja noin puolet ketsuppia. Lisää pohjalle myös hieman juustoraastetta.
6. Kaada jauhelihaseos tasaisesti pohjan päälle
7. Lisää tomaattisiivut, ananaspalat, paprika ja ohueksi leikattu punasipuli.
8. Ripottele viimeiseksi pizzan päälle pizzamauste ja juustoraaste.
9. Paista uunin keskitasolla 225 astetta 15-30 min. kunnes juusto on hieman tummunut.
Paistamisen jälkeen anna pizzan vetäytyä hetki.
Vinkki!Tabascolla saat halutessasi lisäpotkua ☺
Kommentit
Lähetä kommentti