Jotta pimeys ei lannista on hyvä tuoda ruokailuun väriä. Aivot tiedostavat sen ja hyvänolon tunne valtaa kehon. Noh ehkä ei ihan noin yksioikoisesti, mutta väri tuo kuitenkin iloa päivään.
Yhdistelin eri värisiä ruoka-aineita ja sain aikaan tämän..
Ainekset:
2 dl gnocchi pastaa
2 valkosipulin kynttä
400 g tomaattimurskaa
tuoretta basilikaa maun mukaan
1 prk maissia
4 porkkanaa
oliiviöljyä
1 tl mustapippuri
1 tl rosmariinia
pari pisaraa tabascoa
1.Aloita tomaattikastikkeesta.
2. Kuullota porkkanoita ( leikattu suikaleiksi )oliiviöljyssä.
3. Lisää joukkoon valkosipuli ja maissi.
4. Kaada päälle tomaattimurska ja sekoita hyvin.
5. Lisää mausteet ja tabasco.Anna maustua miedolla lämmöllä 10 min,
6.Kaada vesi pois pastasta ja lisää tomaattikastike seos sen sekaan.
7. Sekoita hyvin ja lisää annoksen päälle enne tarjoilua basilikanlehtiä koristeeksi.
Vinkki! Jos haluat vielä värikkäämpää pastaa käytä tricolor pastoja.
Yhdistelin eri värisiä ruoka-aineita ja sain aikaan tämän..
Ainekset:
2 dl gnocchi pastaa
2 valkosipulin kynttä
400 g tomaattimurskaa
tuoretta basilikaa maun mukaan
1 prk maissia
4 porkkanaa
oliiviöljyä
1 tl mustapippuri
1 tl rosmariinia
pari pisaraa tabascoa
1.Aloita tomaattikastikkeesta.
2. Kuullota porkkanoita ( leikattu suikaleiksi )oliiviöljyssä.
3. Lisää joukkoon valkosipuli ja maissi.
4. Kaada päälle tomaattimurska ja sekoita hyvin.
5. Lisää mausteet ja tabasco.Anna maustua miedolla lämmöllä 10 min,
6.Kaada vesi pois pastasta ja lisää tomaattikastike seos sen sekaan.
7. Sekoita hyvin ja lisää annoksen päälle enne tarjoilua basilikanlehtiä koristeeksi.
Vinkki! Jos haluat vielä värikkäämpää pastaa käytä tricolor pastoja.
Kommentit
Lähetä kommentti