Suklaata voi syödä ihan milloin vain!!
En usko, että kauhean moni kiistää tätä kommenttia.
Miksi et käyttäisi torttutaikinaa joulun jäljiltä ja valmista suussa sulavia suklaakierteitä.
Helppoa ? Kyllä
Nopeaa? Kyllä.
Syömäääääänn!!
En usko, että kauhean moni kiistää tätä kommenttia.
Miksi et käyttäisi torttutaikinaa joulun jäljiltä ja valmista suussa sulavia suklaakierteitä.
Helppoa ? Kyllä
Nopeaa? Kyllä.
Syömäääääänn!!
Ainekset:
torttutaikina paketti
vehnäjauhoa
levyllinen suklaata (itse sekoitin valkoista- maitosuklaata)
1 kananmuna
1. Kuumenna uuni 225 asteeseen
2. Sulata suklaa paloina joko mikrossa n. 30 sekuntia kerrallaan kunnes siitä tulee pehmeää ja notkeaa tai vesihauteessa kuumennuksen kestävällä astialla.
3. Kaulitse taikinasta pitkiä levyjä vehnäjauhojen päällä, jotta taikina ei takerru pöytään.
4. Levitä suklaa esim lastalla ohuesti levyjen päälle.
4. Rullaa levyt pötköiksi ja leikkaa niistä sopivan kokoisia paloja.
5. Voitele kierteet kananmunalla.
6. Paista uunissa 10-15 minuuttia.
Kaakaota kehiin ja nauttimaan nam :)
Aivan tavattoman hyviä!!!!
VastaaPoista:)
VastaaPoista