Olin jo pitkään kaivannut uutta wokkipannua ja vihdoin sain sellaisen hankittua. Edellinen oli kovassa käytössä vuosia kunnes pinta rikkoontui liikaa.
Kesän lähestyessä porkkanan suosio kasvaa. Sitä löytyy myös tästä ohjeesta.
Ainekset:
2 porkkanaa
1 sipuli
2 kourallista tuoretta pinaattia
2 tl Satay tahnaa (pähkinäinen tahna)
1 prk maissia
2 tomaattia
2-3 tl seesaminsiemeniä (ei ole välttämätön)
3 pkt munanuudeleita( 3 neliönmuotoista palaa )
2 tl mustapippuria
1 tl cayennepippuria
2 tl inkivääriä
1 tl sitruunapippuria
vapaavalintainen öljy paistamiseen
1. Kaada hieman öljyä pannun pohjalle ja lisää paloitellut porkkanat.
2. Heitä sekaan muutaman minuutin päästä sipuli ja maissi.
3. Lisää tomaatti ja kaikki mausteet. Sekoita hyvin.
4. Kaada vettä wokkipannuun sen verran että osa porkkanoista peittyy ja aseta munanuudelit
kypsymään.
5. Sekoita nyt mukaan Satay tahna ja ihan lopuksi revittyä pinaattia.
Kesän lähestyessä porkkanan suosio kasvaa. Sitä löytyy myös tästä ohjeesta.
Ainekset:
2 porkkanaa
1 sipuli
2 kourallista tuoretta pinaattia
2 tl Satay tahnaa (pähkinäinen tahna)
1 prk maissia
2 tomaattia
2-3 tl seesaminsiemeniä (ei ole välttämätön)
3 pkt munanuudeleita( 3 neliönmuotoista palaa )
2 tl mustapippuria
1 tl cayennepippuria
2 tl inkivääriä
1 tl sitruunapippuria
vapaavalintainen öljy paistamiseen
1. Kaada hieman öljyä pannun pohjalle ja lisää paloitellut porkkanat.
2. Heitä sekaan muutaman minuutin päästä sipuli ja maissi.
3. Lisää tomaatti ja kaikki mausteet. Sekoita hyvin.
4. Kaada vettä wokkipannuun sen verran että osa porkkanoista peittyy ja aseta munanuudelit
kypsymään.
5. Sekoita nyt mukaan Satay tahna ja ihan lopuksi revittyä pinaattia.
Kommentit
Lähetä kommentti