Kevät aurinko lämmittää mieltä ja kasvojani istuessani lähikahvilassa. Juuri tällaiset hetket ovat joka vuosi tärkeämpiä. Olen oikeasti oppinut arvostamaan pienempiäkin asioita elämässä. Hassua sanoa pienempiä asioita, kun loppujen lopuksi juuri ne ovat merkityksellisempiä.
Keveys ja ja iloisuus valtaa hyvinkin monen ihmisen kehon miksei siis ravita sitä vielä värein ja ravitsevin aterioin?
Tässä väriloistoa pastaruoan muodossa.
Ainekset:
1 sipuli
2 tomaattia
pari kourallista tuoretta pinaattia
1 pala tuoretta inkivääriä
oliiviöljyä
1 tl suolaa
1-2 tl mustapippuria
1 tl valkopippuria
1 tl rosmariinia
1 tl oreganoa
1 tl inkivääriä jauheena
1 pkt kevyt & paksu ruokakermaa
2- 4 dl pastaa
1. Paloittele ja paista sipuli & inkivääri oliiviöljyssä.
2. Lisää kaikki mausteet ja heitä sekaan pilkotut tomaatit. Anna kypsyä hetken aikaa.
3. Kiehauta pasta vesi ja lisää pasta.
4. Kaada vähitellen kerma vihanneksien joukkoon ja sekoita hyvin. Lopuksi lisää pinaatti.
Koristele lautanen esimerkiksi pinaatilla.
Keveys ja ja iloisuus valtaa hyvinkin monen ihmisen kehon miksei siis ravita sitä vielä värein ja ravitsevin aterioin?
Tässä väriloistoa pastaruoan muodossa.
1 sipuli
2 tomaattia
pari kourallista tuoretta pinaattia
1 pala tuoretta inkivääriä
1 tl suolaa
1-2 tl mustapippuria
1 tl valkopippuria
1 tl rosmariinia
1 tl oreganoa
1 tl inkivääriä jauheena
1 pkt kevyt & paksu ruokakermaa
2- 4 dl pastaa
1. Paloittele ja paista sipuli & inkivääri oliiviöljyssä.
2. Lisää kaikki mausteet ja heitä sekaan pilkotut tomaatit. Anna kypsyä hetken aikaa.
3. Kiehauta pasta vesi ja lisää pasta.
4. Kaada vähitellen kerma vihanneksien joukkoon ja sekoita hyvin. Lopuksi lisää pinaatti.
Koristele lautanen esimerkiksi pinaatilla.
Kommentit
Lähetä kommentti