Sataa paistaa jälleen sataa ja taas paistaa, ah Suomen kesä. Kun sää menee pilvisempään suuntaan keitot ovat loistavaa lämmintä, yksinkertaista ja maukasta ruokaa.
Tomaattikeittoja voi tehdä tuhansilla eri tavoilla. Tässä minun versioni.
Ainekset:
1 sipuli
2 isohkoa tomaattia
1 prk paseerattua tomaattia
1 sipuli
2 valkosipulin kynttä
oliiviöljyä
rosmariinia
meiramia
suolaa
timjamia
mustapippuria
auringonkukan siemeniä (jos haluat)
parmesan raastetta
Ohje on äärimmäisen yksinkertainen:
1. Leikkaa valmiiksi sipuli, valkosipuli ja tomaatit.
2. Kuumenna pannussa oliiviöljy ja ripottele sekaan suola ja pippuri.
3. Lisää sipulit ja tomaatit. Laske levyn lämpötilaa.
4. Lisää siemenet, mutta varo polttamasta niitä.
5. Kaada sekaan paseerattu tomaatti ja sekoita rauhassa kaikki ainekset keskenään.
6. Kun annostelet keiton lautaselle lisää päälle parmesan juusto.
Ruokakuviani matkoilta jne löytyy myös Instagramistä janica_mitzinmuruset
Tomaattikeittoja voi tehdä tuhansilla eri tavoilla. Tässä minun versioni.
Ainekset:
1 sipuli
2 isohkoa tomaattia
1 prk paseerattua tomaattia
1 sipuli
2 valkosipulin kynttä
oliiviöljyä
rosmariinia
meiramia
suolaa
timjamia
mustapippuria
auringonkukan siemeniä (jos haluat)
parmesan raastetta
Ohje on äärimmäisen yksinkertainen:
1. Leikkaa valmiiksi sipuli, valkosipuli ja tomaatit.
2. Kuumenna pannussa oliiviöljy ja ripottele sekaan suola ja pippuri.
3. Lisää sipulit ja tomaatit. Laske levyn lämpötilaa.
4. Lisää siemenet, mutta varo polttamasta niitä.
5. Kaada sekaan paseerattu tomaatti ja sekoita rauhassa kaikki ainekset keskenään.
6. Kun annostelet keiton lautaselle lisää päälle parmesan juusto.
Ruokakuviani matkoilta jne löytyy myös Instagramistä janica_mitzinmuruset
Kommentit
Lähetä kommentti