Rakastan kaikkea vihreää, kuten rucolaa, kurkkua, salaatinlehtiä jne.
Luonto alkaa olla pian vähemmän värikkäämpi mitä lähemmäksi talvea mennään, joten ruokaan on hyvä lisätä värejä ja makuja. Nyt vuorossa kana rucola piirakan ohje:
Ainekset:
1 pkt piirakkataikinaa
1 prk Creme Fraichea (200g )
2 kananmunaa
puolikas sipuli
2 valkosipulin kynttä
vihreitä mausteita oman maun mukaan
1 tl mustapippuria
1/2 tl suolaa
kourallinen rucolaa
2 broilerin rintafilettä pilkottuna
vehnäjauhoja
Aseta piirakkataikina sulamaan jauhotetulle pöydälle ja laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.
1. Paista ensin pilkotut rintafileet.
2. Paloittele sipuli ja valkosipuli ja sekoita Creme Fraichen ja mausteiden kanssa.
3. Lisää seokseen kananmunat kun piirakkataikina on sulanut.
4. Kaulitse piirakkataikina ja aseta piirakkavuokaan (voitele vuoka, jos se on tarpeen).
5. Heitä rucola ja kanapalat Creme Fraiche- seokseen ja kaada kokonaan vuokaan.
6. Paista 20-30 min riippuen uunin tehosta ja miten piirakkapohja kypsyy.
Luonto alkaa olla pian vähemmän värikkäämpi mitä lähemmäksi talvea mennään, joten ruokaan on hyvä lisätä värejä ja makuja. Nyt vuorossa kana rucola piirakan ohje:
Ainekset:
1 pkt piirakkataikinaa
1 prk Creme Fraichea (200g )
2 kananmunaa
puolikas sipuli
2 valkosipulin kynttä
vihreitä mausteita oman maun mukaan
1 tl mustapippuria
1/2 tl suolaa
kourallinen rucolaa
2 broilerin rintafilettä pilkottuna
vehnäjauhoja
Aseta piirakkataikina sulamaan jauhotetulle pöydälle ja laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.
1. Paista ensin pilkotut rintafileet.
2. Paloittele sipuli ja valkosipuli ja sekoita Creme Fraichen ja mausteiden kanssa.
3. Lisää seokseen kananmunat kun piirakkataikina on sulanut.
4. Kaulitse piirakkataikina ja aseta piirakkavuokaan (voitele vuoka, jos se on tarpeen).
5. Heitä rucola ja kanapalat Creme Fraiche- seokseen ja kaada kokonaan vuokaan.
6. Paista 20-30 min riippuen uunin tehosta ja miten piirakkapohja kypsyy.
Kommentit
Lähetä kommentti