Kesä ja kärpäset loistava yhdistelmä!
Tai noh ehkei ruoka ole niin maittavaa, jos joukko kärpäsiä hyökkää annokseen. jos vaikka syöt parvekkeella näitä :)
Jos haluaa ahtaa itsensä super täyteen laita kaksi pihviä per hampurilainen.
Ainekset:
Tulee noin n. 12 valmista pihviä
1/2 sipuli
4 porkkanaa
3 kananmunaa
1 kokonainen parsakaali (200g )
korppujauhoja
1/2 tl suolaa
1/2 tl pippuria
1 tl chilirouhetta
6 Kaurasämpylää tai muuta sämpylää. Vinkki! Voit tehdä hampurilaisen myös vaikka ruisleipään.
chilimajoneesia
suolakurkkuja viipaleina
2 tomaattia
1 kurkku
salaattia höysteeksi
1. Kuori porkkana ja sipuli.
2. Raasta kaikki kasvikset kulhoon.
3. Lisää kananmunat, korppujauhot ja mausteet ja sekoita seos hyvin.
4. Taputtele seoksesta pieniä pihvejä ja kypsennä paistinpannulla molemmin puolin n. 10minuuttia.
5. Voit kevyesti paistaa leivät pannulla niin, että pinta tulee rapeammaksi ja lämpenee.
6. Kokoa hampurilaisesi oman mielesi mukaan.
Tomaattia, suolakurkkua, majoneesia, pihvi ja voila se on siinä!
Ranskalaisten tilalla voit leikata esim. kurkkusuikaleita kuten kuvassa.
Janojuomaksi voit nauttia vaikka kurkkuvettä.
Kommentit
Lähetä kommentti