Löysin S-marketin leivontahyllystä vadelmanmakuista suklaata. Oli pakko heti testata mandariinien kanssa.
Niin uskomattomattoman hyvää...
1. Sulata suklaata kulhossa mikrossa 30 sekuntia kerrallaan tarkkaile sulamista.
2. Kuori mandariinit ja poista mahdollismman paljon valkoista osaa myös pois.
3. Dippaa mandariinilohkoja sulavneessa suklaassa ja asettele leivinpaperille.
4. Koveta /viilennä mandariinit ja suklaat jääkaapissa 2-3 tuntia.
Vinkki! Syö mandariinilohko kokonaisena niin mandariinin maku yhdistettynä suklaaseen on vieläkin parempi.
Niin uskomattomattoman hyvää...
1. Sulata suklaata kulhossa mikrossa 30 sekuntia kerrallaan tarkkaile sulamista.
2. Kuori mandariinit ja poista mahdollismman paljon valkoista osaa myös pois.
3. Dippaa mandariinilohkoja sulavneessa suklaassa ja asettele leivinpaperille.
4. Koveta /viilennä mandariinit ja suklaat jääkaapissa 2-3 tuntia.
Vinkki! Syö mandariinilohko kokonaisena niin mandariinin maku yhdistettynä suklaaseen on vieläkin parempi.
Kommentit
Lähetä kommentti