Yksi pimeimmistä kausista meneillään tuodaan siis valoa ja väriä ruoan avulla. Ystäviäni tuli kylään ja päätin extempore tehdä jotain jälleen helppoa ja mukavaa ruokaa.
Kuumenna uuni 225 asteeseen
Ainekset:
2 kananfilettä
2 kourallista rucolaa
3 valkosipulin kynttä
1 sipuli ( voi olla myös punasipulia esim.)
oliiviöljyä
mustapippuria
suolaa
basilikaa
meiramia
vihreää salaattia
1 kurkku
2 tomaattia
1 sipuli
sitruunapippuria
1. Leikkaa kanafileisiin tasku.
2. Leikkaa sipulit ja valkosipulit pieneiksi paloiksi ja asettele taskuun. Voit hieman painaa niitä kanaan jotta se maustuu paremmin.
3. Lisää pippuri ja suola taskuun ja viimeisenä rucola.
4. Ripottele päälle basilikaa, meiramia ja hieman oliiviöljyä.
5. Paista kanapaloja pohjasta ensin 30 sekuntia- 1 minuuttia ja käännä täytepuoli ja
paista 30sek-1 minuutti.
6. Aseta kanapalat uuniin kypsymään 10-20 minuutiksi riippuen fileen paksuudesta.
7. Tee tällä välin salaatti. lisää lopuksi sitruunapippuri ja sekoita salaatti hyvin.
Kuumenna uuni 225 asteeseen
Ainekset:
2 kananfilettä
2 kourallista rucolaa
3 valkosipulin kynttä
1 sipuli ( voi olla myös punasipulia esim.)
oliiviöljyä
mustapippuria
suolaa
basilikaa
meiramia
vihreää salaattia
1 kurkku
2 tomaattia
1 sipuli
sitruunapippuria
1. Leikkaa kanafileisiin tasku.
2. Leikkaa sipulit ja valkosipulit pieneiksi paloiksi ja asettele taskuun. Voit hieman painaa niitä kanaan jotta se maustuu paremmin.
3. Lisää pippuri ja suola taskuun ja viimeisenä rucola.
4. Ripottele päälle basilikaa, meiramia ja hieman oliiviöljyä.
5. Paista kanapaloja pohjasta ensin 30 sekuntia- 1 minuuttia ja käännä täytepuoli ja
paista 30sek-1 minuutti.
6. Aseta kanapalat uuniin kypsymään 10-20 minuutiksi riippuen fileen paksuudesta.
7. Tee tällä välin salaatti. lisää lopuksi sitruunapippuri ja sekoita salaatti hyvin.
Kommentit
Lähetä kommentti