Miten vaihtelevaksi voikaan saada perus jauhelihakastikkeen? Rakastan erikoisia yhdistelmiä, kuten vaniljaa risotossa jne.
Pastaakin löytyy vaikka minkälaisia makuja, kokoja ja tyyppiä. Päätin kokeilla perhospastaa ja siihen tämä kastike.
Ainekset kahdelle hengelle:
1 pkt fetajuustoa
400 g jauhelihaa
1 tl suolaa
1 tl mustapippuria
400 g tomattimurskaa
1 sipuli
1 valkosipuli (yksikyntinen)
chilirouhetta maun mukaan
2-4 dl pastaa
1. Valmista ensin kastike. Paloittele sipuli ja valkosipuli ja paista.
2. Lisää jauheliha ja mausteet. Anna kypsyä rauhassa miedolla lämmöllä.
3. Lisää tomaattimurska.Sekoittele hyvin.
4. Keitä pasta runsaassa vedessä.
5. Lisää fetajuusto tässä vaiheessa kastikkeeseen.
Kokeile jo tänään erilaista jauhelihakastiketta. :)
Pastaakin löytyy vaikka minkälaisia makuja, kokoja ja tyyppiä. Päätin kokeilla perhospastaa ja siihen tämä kastike.
Ainekset kahdelle hengelle:
1 pkt fetajuustoa
400 g jauhelihaa
1 tl suolaa
1 tl mustapippuria
400 g tomattimurskaa
1 sipuli
1 valkosipuli (yksikyntinen)
chilirouhetta maun mukaan
2-4 dl pastaa
1. Valmista ensin kastike. Paloittele sipuli ja valkosipuli ja paista.
2. Lisää jauheliha ja mausteet. Anna kypsyä rauhassa miedolla lämmöllä.
3. Lisää tomaattimurska.Sekoittele hyvin.
4. Keitä pasta runsaassa vedessä.
5. Lisää fetajuusto tässä vaiheessa kastikkeeseen.
Kokeile jo tänään erilaista jauhelihakastiketta. :)
Kommentit
Lähetä kommentti