Syksy on alkanut Suomessa ja sitä myöten viikko-ohjaukseni. En ole siis päässyt kunnolla ruokablogini ääreen saatikka sitten kuvaamaan ruokiani. Ne on syöty niin vauhdilla, että tyhjän lautasen kuva ei välttämättä ole kauhean edustava. Hyvinvointimatkat ovat suositttuja, kuten myös Pilatesmatkani. Lupaan kuitenkin kirjoitella tänne useammin :)
Tässä kuitenkin syksyyn sopiva ruoka.
Voit tehdä annoksesta pienemmän tai isomman.
Tässä ohjeessa 1-2 ruokailijalle ainekset.
Ainekset:
1 pkt pekonia
1 sipuli
2 valkosipulin kynttä
4 pientä perunaa
1 prk ruokakermaa
parmesan raastetta maun mukaan
mausteet:
chiliä, cayennepippuria, inkivääriä, rosmariinia ja paprikaa.
1. Riippuen perunoista voit kuoria ja pilkkoa ne tai jättää kuorimatta ja keitä runsaassa vedessä.
2. Sen aikana tee kastike. Kuori ja paloittele molemmat sipulit ja heitä kuivalle pannulle.
3. Lisää joukkoon paloiteltu pekoni. Sen rasva riittää myös sipuleille.
(Eivät tällä tavalla pala pannulla).
4. Heitä sekaan mausteet ja lopuksi kerma. Anna hautua alhaisella lämmöllä.
5. Ihan lopuksi lisää parmesan raaste kastikkeeseen.
6. Asettele sadepäivän annoksesi lautaselle ja viereen raikasta vettä.
Tässä kuitenkin syksyyn sopiva ruoka.
Voit tehdä annoksesta pienemmän tai isomman.
Tässä ohjeessa 1-2 ruokailijalle ainekset.
Ainekset:
1 pkt pekonia
1 sipuli
2 valkosipulin kynttä
4 pientä perunaa
1 prk ruokakermaa
parmesan raastetta maun mukaan
mausteet:
chiliä, cayennepippuria, inkivääriä, rosmariinia ja paprikaa.
1. Riippuen perunoista voit kuoria ja pilkkoa ne tai jättää kuorimatta ja keitä runsaassa vedessä.
2. Sen aikana tee kastike. Kuori ja paloittele molemmat sipulit ja heitä kuivalle pannulle.
3. Lisää joukkoon paloiteltu pekoni. Sen rasva riittää myös sipuleille.
(Eivät tällä tavalla pala pannulla).
4. Heitä sekaan mausteet ja lopuksi kerma. Anna hautua alhaisella lämmöllä.
5. Ihan lopuksi lisää parmesan raaste kastikkeeseen.
6. Asettele sadepäivän annoksesi lautaselle ja viereen raikasta vettä.
Kommentit
Lähetä kommentti